• Suomeksi
  • In English
Helsingin Juhlamusiikkipalvelu logo

Michiko Kamiya

viulu

Michiko Kamiya aloitti viulunsoiton viisivuotiaana opiskellen aluksi Noriko Kitagakin ja myöhemmin Ryosaku Kubotan ja Koichiro Haradan johdolla. Suoritettuaan diplomitutkinnon korkeimmilla mahdollisilla pisteillä Toho Gakuen School of Musicissa, jatkoi Kamiya opintojaan Dorothy DeLayn ja Masao Kawasakin johdolla Juilliard School of Musicissa New Yorkissa sekä György Paukin johdolla Lontoossa.

Kamiya on menestynyt useissa viulukilpailuissa, joista mainittakoon II palkinto Paganini-kilpailussa 1992 ja I palkinto Joseph Joachim -viulukilpailussa Hannoverissa 1997, jossa hän soitti finaalissa Sibeliuksen viulukonserton.

Michiko Kamiya on esiintynyt mm. NHK Symphony Orchestran, Tokyo Metropolitan Symphony Orchestran, Stockholm Chamber Orchestran, Singapore Symphony Orchestran ja London Philharmonic Orchestran solistina. Menestyksekkäitä resitaaleja hän on pitänyt mm. Tokiossa, Frankfurtissa ja Helsingissä. Kamiya on myös kysytty kamarimuusikko, ja Suomessa hänet on kamarimuusikkona nähty mm. Kuhmon kamarimusiikissa.

Michiko Kamiya on levyttänyt Naxos-levy-yhtiölle kaksi CD:tä keskeistä viuluresitaaliohjelmistoa.

Helsingin Juhlamusiikkipalvelu Oy
Kattilarinne 8
02330 ESPOO

puh. 09 - 262 8109
fax 09 - 262 8113
jmp@jmpmusic.fi

© Helsingin Juhlamusiikkipalvelu Oy

Siteseq - Kotisivut yritykselle