• Suomeksi
  • In English
Helsingin Juhlamusiikkipalvelu logo

Ohjelmapalvelut

Säätä ei voi tilata - TUNNELMAN VOI!

Tilaisuutenne tunnelma ei synny tyhjästä; sitä ei manata alas taivaalta eikä sen henkeä taiota esiin pullosta, vaan se saadaan aikaan sopivalla musiikkivalinnalla: Hämyistä jazzia, sävähdyttäviä taide-elämyksiä, kansainvälistä show-ohjelmaa, letkeää laulatusta, vauhdikasta tanssimusiikkia, viihdyttäviä balladeja, raikasta brassimusiikkia...

Musiikin tilaaminen sujuu HELPOSTI:

  1. Voitte esittää ohjelmaa koskevat toiveenne puhelimitse tai sähköpostitse
  2. Saatte meiltä sähköpostitse ohjelmaehdotuksen, jossa yleensä useampia vaihtoehtoja
  3. Valitsette itse sopivimman ohjelman tilaisuuteenne
  4. Laskutamme teitä yhdellä laskulla – me hoidamme esiintyjien palkanmaksun, lakisääteiset työnantajamaksut ja tarvittavat vakuutukset, aikataulu- matka ja majoitusjärjestelyt

Musiikin tilaaminen sujuu LUOTETTAVASTI:

  1. Kaikki esiintyjämme ovat musiikin ammattilaisia
  2. Teemme aina kirjallisen esiintymissopimuksen kanssanne
  3. Sairastumistapauksissa hankimme tilalle korvaavan esiintyjän

Musiikkiohjelman kaikkiin tilaisuuksiin saatte Helsingin Juhlamusiikkipalvelusta!

Käytettävissänne on kauttamme laaja joukko maan eturivin muusikkoja ja yhtyeitä yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella!

Tunnelmaa luovaa taustamusiikkia

Pianisti - aina sopiva!

Jazzia, evergreenejä, kevyttä klassista. Pianomusiikki viihdyttää monenlaisissa tilanteissa! Esiintyjävaihtoehdot opiskelijoista alan huippuammattilaisiin. Pianot kulkevat mukana, jos juhlapaikassanne ei ole pianoa omasta takaa.

Heidi Suonio, piano

Heidi Suonio on nuoren polven kevyen musiikin pianistien kärkinimiä. Hän on Helsingin Pop-jazz-konservatorion kasvatti, ja opettaa myös nykyisin ao. oppilaitoksessa sekä Sibelius-Akatemiassa.

Soolotyöskentelyn lisäksi Heidi soittaa monissa eri kokoonpanoissa, sekä itse kokoamissaan että muissa. Heidin taustamusiikkiohjelmistossa on perinteistä jazzia ja swingiä, viihdemusiikkia, evergreenejä, elokuvamusiikkia ja populaarimusiikin hittejä.


Kitaramusiikkia

Pentti Hildén, kitara, luuttu, laulu

Klassista kitaramusiikkia, evergreenejä, espanjalaisrytmejä, kansanlauluja ja tunnelmallisia balladeja.Paperikuu

Monipuolinen ja erittäin ammattitaitoinen kokoonpano, josta voidaan helposti muuntelemalla saada aikaan koko juhlatilaisuuden musiikkiohjelma. Yhtyeeltä onnistuu yhtä hyvin juhlien ohjelmalliset osuudet kuin tyylikäs tausta- ja tanssimusiikki. Paperikuun muusikot ovat Satu Eeronen (laulu), Annika Gummerus (huilu, laulu, koskettimet), Yrjö Putkinen (kitarat), Iiro Kautto (basso), Tomi Tuomi (rummut), Rob Dominis (piano, koskettimet).

Yhtyeen tanssimusiikki sisältää lähes kaikkea: swingiä, foxia, vanhaa rockia, 50-lukua, latinomusiikkia, bossa novaa, poppia, suomalaista rock-musiikkia (esim. J. Karjalainen), amerikkalaista modernimpaa rockia ja vanhaa tanssimusiikkia.

Taustamusiikki painottuu kevyeen jazziin, swingiiin, bossanovaan ja tyylikkääseen viihdemusiikkiin, mutta tarvittaessa ohjelmistoa voidaan painottaa esim. latinomusiikin, rockin tai popin suuntaan.

Tyylikäs taustamusiikki onnistuu myös Paperikuu-triolla: Annika Gummerus, huilu, Ykä Putkinen, kitara ja Iiro Kautto, basso. Myös duovaihtoehdot huilu-kitara tai kitara-basso ovat käytettävissä.

Yhtyeen soittajat ovat kahden oppilaitoksen, Sibelius-Akatemian ja Helsingin Pop-jazz -konservatorion kasvatteja, ja useimmat heistä nykyisin myös opettavat viimemainitussa. Kokeneina ja sympaattisina esiintyjinä he pystyvät ottamaan kaikki tilanteen vaatimukset joustavasti huomioon!

KLASSISTA MUSIIKKIA

Klassisen musiikin alalla mikään ei ole meille vierasta! Olipa kyse yksittäisestä soolonumerosta tai kokonaisesta juhlakonsertista, olemme olleet mukana toteuttamassa lukuisia. Tunnemme klassisen musiikin gregoriaanisesta laulusta tämän hetken tuoreimpiin kantaesityksiin kuin omat taskumme. Lisäksi meillä on yhteydet keskeisiin kotimaisiin klassisen musiikin tekijöihin ja esittäjiin sekä lukuisiin alan kansainvälisiin huippunimiin. Vuosien varrella olemme tehneet yhteistyötä muun muassa John Storgårdsin, Marko Ylösen, Jukka-Pekka Sarasteen, Esa-Pekka Salosen, Karita Mattilan, Soile Isokosken, Jaakko Ryhäsen, Olli Mustosen, Pekka Kuusiston ja Sakari Oramon kanssa, vain muutamia mainitaksemme.

Kun haluat tilaisuuteesi klassista musiikkia, käänny epäröimättä puoleemme!

JAZZIA!

Perinteistä ragtimea, swingiä tai bossanovaa, tyylikkään löysää cokkaripianismia, raikasta brassimusiikkia, energisiä improvisaatioita, tyylirajoja rikkovia kokeiluja…

Helsingin Juhlamusiikkipalvelu Oy
Kattilarinne 8
02330 ESPOO

puh. 09 - 262 8109
fax 09 - 262 8113
jmp@jmpmusic.fi

© Helsingin Juhlamusiikkipalvelu Oy

Siteseq - Kotisivut yritykselle